ANNONS

If it ain´t broke don´t fix it

/

Innehåller annonslänkar

vanja wikström

Som ni vet har jag en förmåga att snöa in på saker – detta är också något jag applicerar på outfits. Hittar jag nåt jag gillar (typ det gröna mysepyse-setet i förra outfitinlägget) så LEVER jag i den outfitten i säkert en vecka.

Eftersom jag inte har tid att stå särskilt länge framför spegeln på morgnarna pga BAAARNNNN så lever jag efter devisen att man inte behöver uppfinna hjulet konstant – och ”If it ain´t broke, don´t fix it”. Ovan ser ni min senaste LEVA I-outfit. 👆🏻😍

IMG_5084

Detta har jag haft på mig VAR-JE dag sen i torsdags då jag haffade denna OPTIMALA ”Jag vill bara slänga på mig en asskön tröja”-tröja på 50% rea på Grandpa. 🙌🏻 Jeansen ÄLSKARRR jag också, de heter Yoko och är från Monki. Har givetvis klippt av dem, som jag alltid gör pga mina gulliga små taxben. 💁🏼‍♀️

IMG_5089

Diamanthalsband från Akind, MOM-halsband från Safira, grön silverring fyndad på loppis och så Ellinors Croissantring som hon designat för Safira. Guldarmband från Safira – och så min senaste smyckeskärlek: ett silverarmband med två lejonhuvuden som Chaminda (min juvelerarkompis från Sri Lanka ni vet) gjort åt mig. SÅ FINT! 👌🏻

IMG_5091

Chaminda skickade ett gäng extra grejer när han skickade sånt som bloggläsare (TACK för att ni stöttar denna familj 🙏🏻) hade beställt. De ligger här hemma (jättefina saker som jag tror ni kommer vilja haffa!) och jag ska visa dem så att ni får en chans att ropa hem dem. Han gör så fina saker, har mina lejon på mig varje dag nu. 🧡

IMG_5100

Solisar från Raen som jag haffat på 6/5/4, pärlörhänge från Sparv Accessories och min ständiga väskföljeslagare från & Other Stories. Och gult nagellack! Slog till på det nu senast och är BESATT. Sååå fint ju?! Vill nu ha gula naglar resten av mitt liv. 💛

0
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00