ANNONS

Road Trip!

/

IMG_5417

Jamen titta häääääär så trevligt vi haft det det senaste dygnet. 😎👋🏻 Niklas mamma är i Göteborg och vi har hennes bil, så i går passade jag på att stuva in ungarna i den lilla bubblan och styra kosan mot Norrtälje.

IMG_5418

Där landade vi hos min kompis Corinne och hennes familj som har lantställe på (i?) Harka. URMYSIGT!

IMG_5412

Finns det pool finns det generellt sett glada och nöjda barn, och då även glada och nöjda vuxna. 😅 Ungarna plaskade på som de blötdjur de är, medan jag och Corinne kunde sitta på verandan bredvid, hålla koll på kidsen – och snickesnacka. Gött.

IMG_5522

Vi sov över i en friggebod på tomten. Spännande att vakna någon annanstans än i sin egen säng tyckte Tintan. 🤩

IMG_5514

Och myyyyysigt att få sova hela natten med sin lilla gosmus bredvid sig tyckte mamman. 💞 Det var en våningssäng i friggan, så Iggy sov överst (en lycka, spännande värre!) och jag å Tintan sov där nere.

Det är en hel del meck att sova över med två kids (HUUUR kan det bli SÅ MYCKET PACKNING för endast ett dygn borta?! 🤪), men också så värt det. Känns som om vi varit borta i flera dagar. Så gött med miljöombyte också.

IMG_5493

Iggy badade så mycket det bara gick. Tintan var inte lika pepp, men hittade annat att pyssla med på land.

IMG_5505

Som att testa små fordon till exempel…

IMG_5460

…och gå loss med bubbelpistolen!

IMG_5452

Corinne har två kids hon också, och den äldsta visade Iggy hur man åker nerför berget på en bobby car. Vääääldans poppis. 🙈💨

IMG_5444

Tintan och Signe, Corinnes yngsta. 💞 I Norrtälje lektes det, det badades – och på kvällen grillade vi och de vuxna tog ett glas rödpang. Ett jättemysigt dygn, och även om det är barnrattning i princip konstant så hinner man ändå byta nåååågra ord med sin kompis mellan varven.

IMG_5517

Sist jag var på (iiii?) Harka var nästan exakt sju år sen. 👆🏻 Här är jag och Corinne på väg upp från ett havsbad. Jag med rosa hårtoppar – och Iggy i magen. 💘 Hoppas det inte tar sju år till innan vi kommer tillbaka till Harka igen, det är ett himla mysigt ställe – oavsett om en har kids eller inte.

vanja wikström solglasögon

Och hörrni – på tal om mys… Vågar knappt säga det här (vågar knappt TRO ATT DET ÄR SANT?! 🙊) Men i morgon checkar jag in på NOFO Hotel för en staycation. 🎉 Jonna kommer klockan 18 och tar kidsen, sen sover hon över hemma hos oss medan jag trynar gött i sängen på hotellet. Senast jag sov ensam i en säng måste ha varit innan Tintan kom? Typ 2,5 år sen. Känns helt magiskt lyxigt.

Det var faktiskt NOFO som frågade mig om jag ville komma och bo över, så hotellnatten är en gåva från dem. Egentligen blir hela kalaset mycket dyrare än en hotellnatt (även om den är gratis) iom att vi betalar Jonna för de timmar jag inte är hemma, men det kändes ändå helt självklart att jag skulle göra detta. Få ett helt halvt dygn, alldeles för mig själv.

Tar med mig min kompis Jonathan, så äter vi en brakmiddag ihop och planerar vår 40-årsfest (som ännu inte blivit av 😂) är planen. Båda sover över, och så får vi gå loss på NOFO´s magiska frulle morgonen efter. Kommer bli EPISKT. 🙏🏻

7
97

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00