ANNONS

LODGEMIDDAG

/

Efter Penicheprommisen i går så spenderade vi kvällen på Surfers Lodge. Inledde med en cappo på den marockanska terrassen. Där finns även en jacuzzi man kan bubbla runt i, men den hoppade vi inte ner i.

Vi tog en lodgeöl i kvällsolen i stället. (Du som frågade efter ölen och undrade om den går att få tag på i Sverige – svaret är tyvärr nej. Men den avnjuts allra bäst på lodgen, så kom hit med brorsan vettja! ;-D)

Piggly, Niklas, gudfar Charlie och Niklas syster Oliven. Skrev ju i mitt förra inlägg där Charlie var med, att han inte alltid går utan kläder på överkroppen. Men jag kanske får ta tillbaks det nu. I denna blogg går han numera under beteckningen Baraöverkroppsmannen.

Iggy fick en fräsig flygtur av sin andra farbror, farbror John.

Middagen på lodgen var som vanligt helt fantastisk. Den här halstrade (lokalt fångade) tonfisken med avocado och asiatisk dressing som förrätt är så god att det är nästan obegripligt.

Körde på fisk till huvudrätt också, rosefish (vete sjutton vad det är på svenska?). Sjukt smarrigt det med. Efterrätten bidde en frusen Tiramisu, den var dock så god att den hann slinka ner innan jag hann ta en bild på den.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00